Lyngen

overnatte.net

Overnatting på hotell, motell, leiligheter, pensjonat Lyngen

Overnatting i Lyngen - så som hotell i Lyngen, campingplasser, moteller og andre muligheter for overnatting.

.
.
Oversikt over hotell og campingplasser kan forefinnes lenger ned på siden.

Overnattingssteder utenom hotell og camping

Feriehus i Lyngen Alps - airbnb

For eksempel denne: Hytte i Lyngen kommune, karakter 5 av 5 mulige gitt av 8 besøkende per februar 2023. "Lad batteriene på dette unike og rolige overnattingsstedet. Her bor du alene midt i et eldorado av muligheter...."

Kjelkebakken

Med 4 soverom og plass til 7 burde dette overnattingsstedet tilfredsstille manges behov. Eliza fra USA skriver: "veldig behagelig og vertinnen vår var hjelpsom og nydelig. elsket også badstuen. fullt utstyrt kjøkken og komfortable senger" - booking.com

Lyngen Elements - Larsvoll Gård

Hele hytte med Hanne-Lill som vert. Hanne-Lill er en Superhost. Superhoster er erfarne verter med høy rangering, som er opptatt av å sørge for at gjestene deres får flotte opphold. Hytte med høy standard som ligger for seg selv ved sjøen.

Lyngen Experience Lodge

"Lokalisert i fantastiske Nord-Lenangen, på den nordlige delen av Lyngenhalvøya, finner du Lyngen Experience Lodge. Ingen kjenner Lyngen som oss - og vi er her for å skreddersy..."

Magic Mountain Lodge

Hos Magic Mountain Lodge på Stigen noen 100 meter nord for Lyngseidet kan du leie rom. Engelsk presentasjon hvor det står "A lodge for outdoor lovers - Stay with us and share our passion for the Lyngen outdoors."

Overnatting i Lyngen - booking.com

Overnattingssteder i Lyngen annonsert på booking.com. Her finner en Magic Mountain Lodge i tillegg til andre kjent og mindre kjente overnattingssteder i Lyngen.

Overnatting Lyngen: Larsvoll Gård

På Facebook finner en Larsvoll Gård, som skriver: "Hytta holder høy standard, ligger for seg selv nede i strandkanten og har møtefasiliteter med kontorplass... I umiddelbar nærhet til hytta ligger det en grill hytte og badestamp." Booking via airbnb.

XLyngen - rorbuer

XLyngen skriver: Vår resort ligger rett under Storgalten, en av Lyngen sine mest besøkte fjell for toppturer. Lyngsalpene byr på mange flotte turer som ikke krever topptur, eksempel er starten til Blåisvannet er kun 20 min. unna...

Hotell Lyngen

Lyngseidet Gjestegård

Lyngseidet Gjestegård er vel det nærmeste vi kommer et hotell i Lyngen, og ligger sentralt til på Lyngseidet, med gangavstand til butikker, skitrekk, skiløyper, turløyper, fergekai og kirke.

Campingplasser Lyngen

Svensby Tursenter

Svensby Tursenter ligger 400 meter fra fergekaia på Svensby og 22 km fra Lyngseidet. Tursenteret har hytter, grillhus, servicehus med kjøkken, sauna, dusj og toalett, samt et campingområde for telt, campingvogn og bobiler.

.
Oslo
På webstedet eOslo.net finner du mer informasjon om byen og lenker til en rekke ressurser som f.eks. yr.no oslo, ledige stillinger i oslo, bussruter for oslo, kart over oslo, generelle info om jobb i oslo og været i oslo. eOslo.net kan benyttes som startside for Oslo.
Lyngsalpene
Jiekkevarre, Lyngen
   om | været | bilder | turguide | kart
Vipps Nord-Troms Web Om tjenesten - Om personvern
Nord-Troms Web © 1999-2022